‘Evolution’ versus Maagdendries te Hasselt
‘Evolution’ versus Maagdendries te Hasselt
Een ‘landing’ op de Maagdendries te Hasselt…laat zich dat fascineren denk je?
Zéker weten! Een mooie domino’zaak zal je vatten met design, food en cocktails.
Drinks allerlei ‘marineren’ terplaatse mooie dromen, interieurparels en waarnemingen.
Bijzonder exclusieve en uiterst creatieve lifestyle wordt er ‘opgetafeld’ door fijnzinnig personeel.
Een sprankelend groentuintje in volle stad laat alle G-krachten los… met optrekkende
zwaartekracht. Kijk gewoon in die stadsomgeving naar een dwarreling en de veelzijdige betekenis van de letter g. Op de toonladder, in massa, gewicht en in sleutelopzicht… aan
symboliek geen gebrek daar voor vele kijk’insteken, mogelijk vanop het dakterras.
Kijk omhoog Sammy voor die volgletter van het alfabet…maar geen lettertjes in de soep.
Gezondheid!
Architecte Cheyla Poncé-Perez heeft Cubaanse roots en daarmee is al een van de
vele tonen gezet, spontaan en authentiek.
Interieurarchitect Eric Kitslaar deelt dezelfde passie voor interieur, architectuur en
design. Ze ontwikkelen meubelen onder het eigen label “Evolution”. Ze voeren totaalprojecten uit voor de residentiële en professionele markt. Particulieren kunnen evenzeer terecht voor elke fase als het draait om bouw- of verbouwplannen.
Weerspiegeling en aanprijsbord…
Je mag er tellen op een zelden geziene aantrekkeijkheid en charme, uitgaande van het ‘Evolution’ aanprijsbord. Salades in mooie bokaalsetting met dressing worden benoemd
als Latino chicken, Thai scampi, Sweet goat…tot yoghurts en sweets zals Red Greek en
Chocolate Envy. Een mooi gamma Brut d’argent ice, bubbels, wijnen, gins, cocktails
zoals ‘mojito’ en ‘cuba libre special’… evolueren immer onvolledig!?
Voor de ene openbaring langs de andere wordt er letterlijk en figuurlijk uit verschillende
vaatjes getapt. Pink lemonade (aardbeien en bessen), Yellow lemonade (gember, appel),
Green lemonade (kiwi, limoen).
Er dient zich een mooi spectrum van thee aan zoals Early Grey, Munt, Vitally…etc.
Pascale Naessens is er ‘gepoold’ met heel haar collectie table ware, snij- en andere borden,
olijfolie voor receptuur vanwege een keukenprinses.
Het aanbod aan kopjes van ook Piet Stockmans zie je gelabeld, kortom een heel servies
voor horeca en thuiskeuken.
Dat er sprake is van een drie-eenheid met food, design en interieur moge duidelijk zijn.
Mensen komen er opperbest zichzelf tegen in een goodfeel’situatie voor architectuur, binnenthuis en gezondheid!
De échte zomer weze zich uitgedaagd door de ‘Summerbar’ van het Evolution’café!
INFO :
Geen reacties
Reageer