Ramis bakt het lekker bruin op de Groene Boelvaar
Ramis bakt het lèkker bruin op de Groene Boelvaar…
Ruik een kruidige weelderigheid aan keurig gebakken vlees :
Butcher Grill & Bar te Hasselt bestaat samengeteld 5 jaar…
Het vlees wordt huis’gerijpt’ en professioneel op houtskool gebakken.
Noteer entrecôte, ribeye grainfed, steak tartaar, côte a l’os,…
Beschouw het aanstippen als suggesties om te watertanden…voor
wat de ronduit veelzijdige menu’kaart betreft. Je kan er vlees laten optafelen van de
Galloway’runderen uit Schotland, Aubrac uit Frankrijk..om maar enkele smaakproducten
te noemen. En wat roept Golden Meat met peperroomsaus bij je op?
Mals vlees
Noteer de Sharing Platos, de Home Made Burger, de Butcher Mexico bijvoorbeeld…
100 % Beefburger met advocado en jalapero peper…cheddar kaas, ui.. En Texas Pukked
Beef, hetzij de Suisse met raclette’kaas. Vul de lijst aan met streetfood, butchers pasta,
chicken wings, steak met taco… De ’Tomahawk’ doet je evenzeer denken
aan een ruim stuk mals vlees, zijdelings versterkt met een ‘beenhouder’.
Deze mineralen’drager doet inderdaad denken aan een strijdbijl die werd gebruikt
door de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika, de Indianen.
Hoofd koel nabij houtkool…
Vraag nu niét ‘wie zit daar achter?’ Achter de garende warmte’bron staat Ramis Pirigam,
een bijzonder gemotiveerde horeca’ondernemer. Hij legt de lat hoog én stelt zware
kwaliteitseisen aan zijn leveranciers.
De overtuigd geïntegreerde Kirgiziër is een ware strenge, “selectie”man. In het verlengde
past hij de voorschriften betreft de voedings’hygiëne en HACCPel’kunde vlekkeloos toe.
Je kan er zowel een paar tafel’couverts als een partyzone reserveren.
Avondlijk kan je er gezellig terecht onder tentoverkapping met fijnzinnig
bloempjes, kaarsen op de tafels.
Elke zondag is er de mogelijkheid om een brunch te organiseren volgens een afgesproken
formule…
Voor de rest kan je bèst een ‘dobbelsteen’ meebrengen om een keuze te kunnen
maken van de prachtig “uitgebouwde” spijskaart….
INFO : www.butchergrillbar.com * 0489/71 71 17 (fch)
- Posted by Frank at 03:50 pm
- Permalink for this entry
- Filed under: agriculture, Bedrijfsleven, culinair, Limburg, Nieuws, Toerisme
- RSS comments feed of this entry
- TrackBack URI
Geen reacties
Reageer